top of page

CAMPINGPLASSEN

På plassen har vi tilrettelagt for langtidsparkering av campingvogner (mer om dette lenger ned) foruten korttidsopphold for campingvogner, bobil og telt. (Prisliste)

 

Vi gjennomførte omfattende utbedringer av plassen i løpet av 2007/2008.Det ble bygget nytt sanitæranlegg, som ble tatt i bruk i juni -08. Vi har opparbeidet/oppgradert plasser for campingvogner. Både for korttidsopphold og langtidsparkering.  Vi har også plasser for gjester med telt. Høsten 2023 hadde vi flom på campingen. Det ble store skader både utvending på plassen og innvendig i sanitæranlegget. Sanitæranlegget ble oppgradert med nye gulv og vegger på de fleste rom. Nye strømsøyler ble montert. 

 

Vi vil etablere Rybakken som et godt sted å bo enten du bor i campingvogn, bobil eller i et telt med nærkontakt med naturen. Dere som gjester vil ha et sentralt utgangspunkt uansett årstid. På sommeren skal våre gjester kunne kose seg med å finne fram fiskestanga og rusle ned til elvebredden. I oppgraderingen har vi sørget for god tilgang til elva. På vinteren ligger Hafjell Alpinanlegg rett over elva med flotte nedfarter eller fjellet med sine mange mil med langrennsløyper.

 

Rybakken skal være et fristed, en mindre plass med den sjarmen dette gir. Dere skal kunne trekke dere tilbake til et avslappende sted etter opplevelsesrike dager i området omkring. På sommeren skal dere kunne oppleve litt "bonderomantikk" med dyr som beiter rett i nærheten, i landlige omgivelser.

 

Sanitæranlegget inneholder tradisjonelle dusj/wc-rom, vaskerom med enkle vaskekummer og to familiebaderom (det ene er hc-tilpasset). Vi vil satse på kvalitet og at det skal være godt og være gjest hos oss!

Kontakt oss på telefon for bestilling!

(970 93 730)

For langtidsparkering av campingvogn se under.

De som ønsker en plass for langtidsparkering av campingvogn  ev bobil, kan henvende seg til oss. Tildeling av plass skjer etter "først til mølla-prinsippet".

Vennligst send oss en mail/brev der dere legger igjen navn, adresse og tlf.nr. Dere må gjerne fortelle litt om dere selv i henvendelsen til oss. Vi vil prioritere henvendelse i den rekkefølge de kommer inn. Samtidig vil vi ta det forbeholdet at vi vil prioritere tildelingen av plasser på annet grunnlag. Vi vil at vi skal få gjester som trives sammen og skaper et godt miljø. Vi vil kontakte alle som sender en henvendelse til oss.

Supert! Meldingen er mottatt.

bottom of page