top of page

FISKE

Rybakken Camping finner du ved Gudbrandsdalslågen eller ”Lågen” som den kalles. Plassen ligger helt ned til elva. Rett utenfor plassen er det gode fiskeplasser. Her finner dere den spesielle ørretstammen ”Hunderørreten”. Dette er en spesiell ørretstamme som er i deler av Lågen.

 

Vi kan selvsagt aldri garantere å få fisk. Det er likevel slik at det tas mye fisk her. også stor fisk. Det går mange ørreter på flere kilo i elva her. Det skal litt list og lempe til for å ta disse… Kanskje kan det bli deg..? Uansett vil dere få en god fiskeopplevelse her. Det er en fin og lang strandlinje å gå langs. Dere vil finne mer om fiskemulighetene i Lågen på hjemmesiden til Lågen fiskeelv. Nedenfor demningen til Hunderfossen kraftanlegg, rett sør for oss, kan dere på gode dager se Hunderørreten i elva. Vi kan fortelle dere nærmere om hvor dette er!

På plassen er det også en fiskedam. Denne ble tidligere brukt til oppdrett av regnbueørret. Denne virksomheten sluttet for en del år tilbake. Vi har nå tillatelse til å sette ut hunderørret i dammen. Dette er noe vi vurderer å gjøre.

 

Et opphold på Rybakken kan også være et godt utgangspunkt for fiske på fjellet. Det tar dere 20 minutter å komme opp på fjellet og første gode fiskevann. Videre innover fjellet er det mange flere.  Øyer Fjellstyre har gjort et godt arbeid for å legge til rette med gode fiskeplasser og godt fiske. Dere vil finne  mer om dette på hjemmesiden til Øyer fjellstyre.

bottom of page