top of page

OPPLEVELSER

Lilleputthammer holder til rett i nærheten. Det tar dere et par minutter med bil. Lilleputthammer er deler av Lillehammer i miniatyr sammen med mange andre opplevelser.

Norsk Vegmuseum holder til i nabolaget. Inneholder både innomhus- og utenomhusanlegg. Viser vegens og tilhørende omgivelsers utvikling i Norge. Foruten rikholdige museumsbygninger er det et flott utendørsanlegg. Her er inngangen gratis. Her er det noe for alle generasjoner. En gjenopplevelse av hvordan Norge ble bygget for den eldre generasjon. For de yngre en viktig historisk påminning om hvordan Norge er blitt til slik vi i dag kjenner det. Ellers er det også utstillinger om viktige samfunnsforhold knyttet til samferdsel i dagens Norge.

Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen familiepark er en annen nabo. Etter en dag i familiparken kan dere slappe av på vår vesle campingplass.

Hafjell Alpintsenter

Hafjell Alpintsenter holder til rett over for oss. 

Maihaugen på Lillehammer er den store kjente attraksjonen i området. Et fantastisk sted. Gamle bygninger, håndverkstradsjoner, men også fra vår nære historie. Hus som mor og far, og bestemor/bestefar bodde i, ”70-talls-møbler” og mye annet vi husker fra oppveksten...

 

Aulestad er et annet kjent sted i området. Det ligger i Gausdal, nabokommunen i vest. Her bodde den kjente dikteren Bjørnstjerne Bjørnson og hans kone, Karoline.

Øyer Turskiløyper

Kjører opp milevis med skiløyper ett kvarter unna.

bottom of page